SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
USLUGE
 
Agent Plus uveo i železnički transport robe iz Kine
Autor/izvor: SEEbiz / ekapija
Datum objave: 05.07.2018. - 14:13:17
BEOGRAD - Prateći najnovije trendove u razvoju transporta na svetskom nivou, kompanija Agent Plus proširila je ponudu usluga za transport robe iz Kine. Naime, reč je o novom vidu transporta železnicom kao kopnenim rešenjem prevoza robe iz Azije.

Kako navode iz Agent Plusa, ponuda je namenjena klijentima koji kao presudan kriterijum imaju vreme isporuke robe većih ili zbirnih pošiljki tereta.

- Železnički transport kao trend u razvoju prevoza robe beleži izuzetno visoke investicije u infrastrukturu i mrežu. Mnogobrojne zemlje okupljene su oko ovog pitanja i udruženim snagama razvijaju nove koncepte i alternativna rešenja za transport robe. Nakon učešća na najvećem sajmu transporta i logistike u Šangaju, brojnih kontakata, razmenjenih iskustava i provere sigurnosti za realizaciju novih servisa, odlučili smo se na proširenje ponude - navode iz poslovne grupacije Agent Plus.

Kombinacijom železničkog i kamionskog prevoza kontejnera (LCL i FCL), novi servis iz Kine do Srbije preko Budimpešte obezbeđuje prevoz sa kraćim tranzitnim vremenom i bržu dostavu robe iz Azije na tržište regiona i Srbije.

Iz Agent Plusa podsećaju da su za dopremanje robe iz Azije na raspolaganju i drugi servisi kao kombinacija prekomorskog, železničkog i kamionskog transporta, koji se obavljaju preko najvećih balkanskih luka - Bar, Rijeka, Pirej, Solun, Koper.