SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KIOSCI
 
Air Serbia uvodi kioske za samostalnu registraciju putnika na beogradskom aerodromu
Autor/izvor: SEEbiz / ekapija
Datum objave: 07.11.2017. - 16:12:18
BEOGRAD - Aerodrom Nikola Tesla raspisao je tender za radove na uređenju dela Terminala 2, koji obuhvataju izradu tehničke dokumentacije, te rušenje postojećih komercijalnih prostora i izgradnju novih, kako bi se obezbedio prostor za postavljanje kioska za samostalnu registraciju putnika na let.

Air Serbia je naime, uputila zatev beogradskom aerodromu za implementaciju kioska za samostalnu registraciju putnika u centralnom delu Terminala 2, kao sastavni deo razvoja tehnološkog procesa registracije putnika.

Približna površina prostora koji će biti uređen je 420 m2, a radovi bi trebalo da obuhvate tri celine: komercijalni prostor levo i desno od ulaza, pult za pomoć putnicima pri samostalnoj registraciji na let, te prostor ispod stepeništa.

Novoprojektovano stanje, navedeno je, podrazumeva potpuno uklanjanje komercijanog prostora ispod stepeništa, izgradnju novih komercijalnih prostora levo i desno od centralnog ulaza u Terminal 2 kao i izgradnju 3 komercijalna prostora ispod stepeništa. U zoni ispred centralnog ulaza potrebno je predvideti postavljanje pulta, gde će zaposleni pružati pomoć putnicima pri samostalnoj registraciji na let, dok je prostor levo i desno od njega predviđen je za prepakivanje, postavljanje tagomata i vaga.

Kako se dodaje, levo od ulaza planirano je pozicioniranje tri, a desno jednog komercijalnog prostora za Air Serbia ticketing.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.