SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REAKCIJE
 
Aldott: Plenkovićeva najava o otkupu MOL-ova udjela je politička poruka
Autor/izvor: SEEbiz / Vecernji list
Datum objave: 26.12.2016. - 22:52:24
ZAGREB - Predsjednik Uprave Ine Zoltan Aldott u internoj poruci zaposlenicima Ina Grupe komentirao je najave premijera Andreja Plenkovića o mogućnosti otkupa dionica MOL-a.

- Nastavno na namjere Vlade Republike Hrvatske vezane uz mogućnost otkupa dionica MOL-a koje su prenijeli mediji, želim naglasiti kako se u ovom trenutku radi o političkoj poruci - piše Aldott.

- Mi koji u Ini radimo moramo se kao i dosad posvetiti ostvarenju kompanijskih poslovnih ciljeva te i dalje izvršavati svoje radne zadatke - dodaje.
Aldott zaključuje kako će zaposlenike o svim temama važnima za poslovanje pravovremeno izvještavati te da računa na njihov profesionalni pristup i angažman u narednom razdoblju.

Podsjetimo, nakon što je MOL dobio arbitražni spor protiv Hrvatske premijer je na Badnjak sazvao konferenciju za medije i poručio da Hrvatska kreće u otkup dionica Ine.

- Otkupit ćemo cijeli Molov paket Ininih dionica. Učinit ćemo to prema modelu koji smo već razdradili, koji je financijski održiv i koji u konačnici neće povećati javni dug RH - rekao je Plenković.