SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OSTAVKA
 
Aljoša Pavelin podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave Viktora Lenca
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Datum objave: 25.03.2019. - 19:26:46
RIJEKA -  Aljoša Pavelin više nije direktor Viktor Lenca. Ostavku na svoju funkciju predsjednika Uprave »Lenca« Pavelin je talijanskim vlasnicima, Palumbo grupi, stavio na stol još protekli vikend, a na današnjoj telefonskoj sjednici Nadzornog odbora to je i formalizirano.

Pavelinovu funkciju, sukladno Statutu društva, do izbora novog čelnog čovjeka privremeno će obnašati Sandra Uzelac, glavna financijašica i članica Uprave škvera u Martinšćici. Ova vijest upravo je objavljena i na Zagrebačkoj burzi.

Kako doznaje Novi list, vijest o ostavci Aljoše Pavelina, koji je u »Lenac« došao u travnju 2016. godine, za mnoge je, pa tako i za same zaposlenike u brodogradilištu veliko iznenađenje jer se ničim nije dala naslutiti.Po onom što doznajemo iz dobro upućenih krugova, očito nepomirljive razlike u poslovnim promišljanjima, ali i karakterima između Pavelina i Raffaella Palumba, sina glavnog šefa Palumbo grupe, uzele su danak i to svega nakon nekoliko mjeseci nakon što su Talijani i formalno preuzeli ovo remontno brodogradilište u kojem raspolažu sa više od 83 posto dionica.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.