SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ŠIRENJE
 
Atos preuzima Siemens Convergence Creators
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 02.10.2017. - 21:34:07
PARIZ - Atos, globalni lider na području digitalne transformacije, danas je objavio plan za preuzimanje kompanije Siemens Convergence Creators GmbH (CVC), globalnog isporučitelja usluga digitalne transformacije u različitim industrijama, sa sjedištem u Beču. 

Sa svojim visoko kvalificiranim inženjerima i oko 800 zaposlenika, CVC isporučuje softverska rješenja na području mrežnih komunikacijskih tehnologija, upravljanje uslugama i korisnicima, nacionalne sigurnosti, multimedije kao i svemirskih tehnologija.

CVC je u početku bio interni inovativni partner za istraživanja i razvoj (R&D) za različite Siemensove poslovne jedinice. Godine 2016. se izdvojio i postao neovisna Siemensova poslovna jedinica s vlastitim intelektualnim vlasništvom i vanjskom tržišnom strategijom.

S fokusom na inovativne R&D projekte i rješenja "ključ u ruke", CVC će ubrzati Atosov tehnološki skok, uvođenjem specifičnog softverskog i hardverskog intelektualnog vlasništva čime će uvelike osnažiti Atosova mrežna sigurnosna i komunikacijska rješenja. Ove kombinirane ponude ojačat će Atosovu vjerodostojnost i sposobnost isporuke najkritičnijih sustava i aplikacija istovremeno povećavajući udio u telekom tržištu i omogućavajući pristup tržištima visokog rasta kao što su satelitska i civilna zrakoplovna industrija.

Prisutnost CVC-a u Njemačkoj, SAD-u, na području Središnje i Istočne Europe (s centrima za isporuku digitalne stručnosti u Hrvatskoj i Rumunjskoj) zajedno s mrežom moćnih partnera, nudi Atosu snažnu osnovu za aktivnosti diljem svijeta.

Zatvaranje transakcije se očekuje krajem prosinca 2017. godine nakon informiranja i konzultacija s tijelima predstavnika zaposlenika, odobrenja odgovorne vlasti i dobivanja antitrust odobrenja.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.