SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
HAJDUK
 
Balakov odlazi u Freiburg?
Autor/izvor: SEEbiz / Sportske novosti
Datum objave: 31.12.2011. - 12:49:31
SPLIT - Krasimir Balakov sve je dogovorio s predsjednikom Malešom, pristao je čak i na manju plaću kako bi nastavio svoj poljudski put. No, prema informacijama koje stižu iz Njemačke, Bugarin bi mogao preuzeti Freiburg.
Posljednji klub njemačke Bundeslige, nakon što je otpustio trenera Marcusa Sorga u potrazi je za novim rješenjem. Za oko im je zapeo Krasimir Balakov, Bugarin koji je gotovo cijeli igrački vijek priveo u Bundesligi.

Zna njemački jezik, poznaje njihove radne navike i slovi za iznimno talentiranog trenera, što su dovoljni razlozi da u Balakovu vide pravo rješenje, prenose Sportske novosti.

A nakon Marija Brkljače još je jedan Hajdukovac na izlaznim vratima Poljuda. Riječ je o Anasu Sharbiniju kojeg bi navodno u svojim redovima volio vidjeti Felix Magath.

Anas je već dulje vremena na Wolfsburgovoj listi želja, no koliko su čelnici kluba iz 'vučjeg grada' spremni ponuditi za Grobničanina, nije poznato. Ukoliko bi se transfer i ostvario, dolaskom Anasa Wolfsburg bi postao prava mala hrvatska kolonija (Mandžukić, Lakić, Čale).