SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ZABUNA
 
Bandić se zabunio, cijena ZET karte u trajanju od pola sata i dalje četiri kune
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 11.04.2018. - 18:35:15
ZAGREB - Iz Službe za informiranje Ureda gradonačelnika Milana Bandića u srijedu popodne izvijestili su kako će cijena pojedinačne ZET-ove karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi četiri kune, a da se uvodi i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za šest kuna.

"Vezano za medijske napise o poskupljenju ZET-ovih karata, obavještavamo vas da će cijena pojedinačne karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi četiri kune.

S obzirom da sustav naplate oblikujemo u skladu s potrebama korisnika, od 1. svibnja 2018., uvodi se, također, i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za 6 kuna. Tako će putnici moći kupiti kartu za četiri kune za pola sata vožnje, a za šest kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna", priopćili su iz Službe za informiranje.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ranije je, u emisiji Radio Sljemena "Zagrebi po Zagrebu", rekao kako su analize pokazale da su četiri kune preniska cijena karte bez obzira na povećanu prodaju. "Nakon analiza koje smo napravili vidjeli smo da bi sa šest kuna bilo bolje. Vjerojatno ćemo ići sa šest kuna, ali to je još 40 posto manje od deset kuna", kazao je zagrebački gradonačelnik.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.