SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KAZNA
 
Bayern kaznio Riberyja zbog uvredljivih postova na društvenim mrežama
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 06.01.2019. - 12:26:05
DOHA - Bayern iz Muenchena oštro je kaznio proslavljenog francuskog igrača Francka Riberyja zbog uvreda na račun navijača i medija.

- Koristio je riječi koje mi kao FC Bayern München ne možemo prihvatiti i koje Franck nikada ne može koristiti kao uzor, kao igrač FC Bayerna. Jučer sam dugo razgovarao s njime i rekao mu da će dobiti tešku kaznu. On je prihvatio ovu kaznu, rekao je sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić na trening kampu u Dohi te rekao kako će kazna biti novčana.

Nije otkrio pojedinosti, nego je tek rekao da se radi o "velikom novčanom iznosu".

Ribery je u petak navečer večerao u poznatom restoranu u Dubaiju kod Nusreta Gokcea, poznatijeg kao "Salt Bae". Francuz i njegova supruga pohvalili su se obrokom, odnosno odreskom umočenim u 24-karatno zlato vrijednosti od 1200 eura. To se nije svidjelo njegovim pratiteljima koji su kritizirali njegov način života. Tada je slijedio žestok odgovor Riberyja.

- U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma, napisao je Ribery te nastavio s ružnim riječima i psovanjem.

- Ništa ja vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi, poručio je.