SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NEPOZNATO
 
BBC predstavio novu pjesmu Georgea Michaela osam mjeseci nakon njegove smrti
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 07.09.2017. - 11:22:25
LONDON - Radio BBC 2 u četvrtak je predstavio neobjavljenu pjesmu Georgea Michaela, nešto više od osam mjeseci nakon smrti britanske pop zvijezde, a njegov producent kazao je da je na singlu radio s podijeljenim osjećajima, sa suzama, ali i radošću i ljubavi.

Naslov "Fantasy", remix iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji Chirs Evans Breakfast u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podijeljenim" osjećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću & LJUBAVI".

Pravim imenom Georgios Kyriacos Panayiotou, pjevač George Michael umro je 25. prosinca 2016. u dobi od 53 godine od kardiomiopatije s miokarditisom.

Pokopan je tek krajem ožujka u uskome krugu na sjeveru Londona nakon niza tjedana istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Na njegovim mrežnim stranicama Michaelove dvije sestre Melanie i Yioda navode da žele "nastaviti" bratovo djelo "dijeleći" njegovu glazbenu baštinu, "baš onako kako bi on sam želio".

S više od 100 milijuna prodanih nosača zvuka Michael je zadnjih godina živio povučeno i pripremao album te autobiografski dokumentarni film.