SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ZAKUP HALE
 
Beogradski Dental Ant će u Vukovaru proizvoditi sredstva za stomatologiju
Autor/izvor: SEEbiz / ekapija
Datum objave: 14.04.2018. - 18:28:00
Zadnja izmjena: 15.04.2018. - 09:03:12
VUKOVAR - Kompanija Dental Ant zakupila je od Grada Vukovara halu od 800 metara kvadratnih na tri godine za proizvodnju dentalnih medicinskih sredstava.

Kako je navedeno na sajtu Privredne komore Srbije (PKS), to je rezultet skupa "Investiranje u istočnu Hrvatsku - okvir, mogućnosti i potencijali", koji je PKS organizovala u saradnji sa Zajedničkim većem opština Vukovar, uz podršku vlada Srbije i Hrvatske.

Realizacija ove investicije prvi je konkretan rezultat skupa na kome je učestvovalo više od 70 kompanija, lokalnih samouprava i državnih institucija.

Firma Dental Ant osnovao je 1991. godine u Beogradu dr Milorad Antunović, kao ordinacija u porodičnom vlasništvu koja pruža stomatološke usluge i obrazovanje lokalnim klijentima.

Kompanija je postala ekskluzivni zastupnik za kompaniju Septodont, koja je jedan od globalnih lidera u oblasti stomatoloških anestetika. U okviru svog portfolija proizvoda i usluga postala je i ekskluzivni distributer kompanije BioHorizont Implant Systems u jugoistočnoj Evropi. Kompanija poseduje regionalne kancelarije u BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj i prodajno mesto u SAD.