SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SDP
 
Bernardić dobio povjerenje Predsjedništva SDP-a
Autor/izvor: SEEbiz / N1 info
Datum objave: 26.09.2017. - 19:47:44
ZAGREB - Predsjednik SDP-a Davor Bernardić pojavio se ispred sjedišta stranke nešto prije 19 sati kako bi izvijestio o tome što se događa na Predsjedništvu.

''Dali su mi jednoglasno povjerenje izuzev Peđe i Bojana koji su se izuzeli od glasanja. Osobno sam to predložio. Tražit ću povjerenje i od članova Glavnog odbora. Dobio sam njihovo provjerenje.

Predsjedništvo nije raspravljalo o izbacivanju Milanke Opačić i Miranda Mrsića. Nastavit ćemo zasjedanje. Puno je toga na dnevnom redu, još 4 sata ćemo najmanje zasjedati. Jedna od tema je i Agrokor. Pozivam Plenkovića da što prije stave na dnevni red istražno povjerenstvo paće zajedno Todorić i Plenković svjedočiti o sastancima u Vladi i o ovoj skupo brakorazvodnoj parnici Agrokora'', kazao je Bernardić.

''Ja ću dati i tražiti povjerenje na Glavnom odboru. Ono što krapinsko-zagorski SDP traži i na temelju toga ćemo odlučivati je da je napravljena velika šteta i da su pojednici napravili veliku štetu i sada ćemo o zahtjevu Hajdaš-Dončića nastaviti raspravu na Predsjedništvu'', kazao je Bernardić.

Bernardić nije htio decidirano reći kako će glasati kad na red dođe pitanje o izbacivanju Opačić i Mrsića.

''Taj zahtjev postoji. Kada točka dođe na dnevni red raspravit ćemo kako dalje'', kazao je. ''Ne budite zabrinuti za SDP. Moj zadatak je da vratim stabilnost u SDP. Ja nisam sudac nego trener i moj zadatak je uigrati najbolju momčad i pobijediti na izborima'', rekao je Bernardić.