SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SPEKULACIJE
 
Bilić prema Eintachtu
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 18.04.2018. - 17:42:35
FRANKFURT - Slaven Bilić (49) figurira kao glavni pretendent na trenersku funkciju Eintracht Frankfurta, tvrdi njemački Sport 1.

Otkad je Bayernovo rukovodstvo proteklog petka službeno obznanilo kako će Niko Kovač (46) koncem tekuće sezone preuzeti poziciju šefa stručnog stožera bavarskog kluba, Eintrachtovo vodstvo žurno je započelo tragati za nasljednikom bivšeg hrvatskog izbornika.

Premda tvrdnjama Sporta 1, Slaven Bilić kristalizirao se kao favorit uprave frankfurtskog kluba. Također, navodi se kako su Roger Schmidt (51) i Jens Keller (47) etiketirani kao pričuvne opcije u slučaju neuspješnih pregovora sa Slavenom Bilićem.

Posljednjih mjeseci, otkako je početkom prošlogodišnjeg studenoga smijenjen u West Hamu, Slaven Bilić povezivao se s uzbekistanskom i australskom reprezentacijom, West Bromwich Albionom i Swanseajem, Stokeom i Southamptonom, Leeds Unitedom i Sparta Pragom te Galatasarayem i Stuttgartom.

Prije otkaza u West Hamu, Slaven Bilić bio je izbornik mlade i seniorske hrvatske reprezentacije te trener Lokomotiv Moskve i Bešiktaša.