SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PROBLEMI
 
Biliću prijeti otkaz nakon katastrofe u Brightonu
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 21.10.2017. - 06:52:07
LONDON - Ako je nakon tri poraza na otvaranju sezone dobio mjesec dana kredita od uprave da osovi West Ham na noge, Slaven Bilić je u prošlom kolu kod Burnleya i večeras protiv Brightona izgubio svaku podršku i uprave, a sigurno navijača.

Brighton & Hove Albion, koji je dosad u gostima osvojio jedan bod, pregazio je West Ham u Londonu 3:0 i potpuno ogolio sve nedostatke Bilićeve momčadi.

A njih ima koliko želiš, u svakoj liniji. Potpuno nekoordinirana obrana, nepostojeća vezna linija i rijetko viđena bezidejnost u napadu glavne su odlike Bilićeva West Hama, koji posebno loše igra pod pritiskom.

Da će to biti duga večer za ionako revoltirane navijače domaćih vidjelo se već u 10. minuti kad je Gross ubacio iz slobodnog udarca, nitko u domaćoj obrani nije uopće pratio Glenna Murraya i gostujući napadač je rutinski glavom zabio za vodstvo.

Ništa se nakon gola nije promijenilo u igri West Hama. Imali su neku prividnu inicijativu, ali bez ikakve konkretne prilike. Tek je Winston Reid nakon kornera mogao izjednačiti, ali njegov udarac završio je u bloku.