SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
BOUTIQUE HOTEL
 
Bluesun hotel Nestos otvara vrata početkom lipnja
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 23.05.2019. - 16:37:00
Zadnja izmjena: 23.05.2019. - 21:51:26
ZAGREB - S prvim danom lipnja u Dućama pokraj Omiša svoja vrata otvara najnoviji, šesnaesti hotel u lancu Bluesun Hotels & Resorts – Bluesun hotel Nestos.

Najmlađi član lanca, konceptualno je različit od postojećih hotela na ostalim morskim destinacijama koji se nalaze u Bolu, Supetru, Brelima, Supetru, Tučepima, Stariagradu Paklenici -  no sve njih veže jedna prepoznatljiva odrednica – smješteni su uz najljepše hrvatske plaže, na nekima od najpoznatijih jadranskih destinacija.
Bluesun je ovaj novoizgrađeni hotel preuzeo od lokalnog poduzetnika i najmu je sljedećih deset godina.

Smješten desetak metara od slavne pješčane plaže Duće, jednog od simbola omiškog kraj, ovaj, prvi boutique hotel u lancu ima 31 smještajnu jedinicu, od toga 25 soba i 6 apartmana, wellness & spa, vanjski grijani bazen, bar i a la carte restoran „The River“.

Vrlo je specifične arhitekture, sastoji se od tri zgrade povezane „mostovima“ s kojim se pruža pogled na bazen, odnosno, a la carte restoran.

Hotelom, koji ime zahvaljuje antičkom nazivu za rijeku Cetinu, dominiraju detalji u njezinoj prepoznatljivoj, dubokoj modrozelenoj boji koja se, kao motiv, provlači preko zidova, dizajnerskog namještaja i brižno osmišljenih detalja uklopljenih u suvremene materijale i kamen.

Bazna usluga je noćenje s doručkom, a u specijalitetima mediteranske  kuhinje gosti mogu uživati u a la carte restoranu čiji je maštovit meni, temeljen na lokalnoj gastronomiji osmislio korporativni šef kuhinje Bluesuna, Tomislav Kožić.

„Individualni pristup gostima, prijateljska atmosfera, vrhunska ponuda bara, restorana, wellnessa i smještaja, ponuda izleta i dodatnih sadržaja ono na čemu inzistiramo. Gost koji dolazi u Hrvatsku, zna zašto ju je odabrao. Njezina ljepota, duh njezinih povijesnih gradova i gradića, doživljaj iskonskog Mediterana, gostoljubivost i profesionalnost - ono su zbog čega se svraćaju. Tako će, vjerujem biti i ovdje, u Dućama. U privatnosti i miru hotela, s prekrasnom plažom doslovno – na dlanu, mogu se potpuno stopiti s mjestom i osjetiti Dalmaciju“, rekla je Martina Kovačić, direktorica društva Salve Regina Marija Bistrica.

Booking za hotel koji ima „soft opening“ u prvoim danima lipnja, dobro je krenuo i očekuje se uspješna prva sezona. Zasad je planirano da radi do 31.listopada, no tržište će odrediti hoće li to možda biti i duže.