SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SARADNJA
 
China Union Pay potpisao ugovor o saradnji sa Atlas bankom
Autor/izvor: SEEbiz / Vijesti
Datum objave: 22.11.2017. - 19:48:02
PODGORICA - Potpisivanjem inicijalnog ugovora o saradnji danas je u Podgorici svečano najavljen početak saradnje Atlas banke sa kineskom kartičnom asocijacijom Union Pay International.

Union Pay International je međunarodna kompanija koja pripada korporaciji China Union Pay, osnovanoj prije petnaest godina.

"Ova kartična asocijacija je 2015. godine prestigla dva najveća konkurenta na svjetskom tržištu, američke kompanije VISA i Mastercard, zauzevši 43 odsto tržišnog učešća. Union Pay International prisutna je u 162 zemlje, ima 1.500 članica finansijskih institucija i preko 14 miliona korisnika kartica. Nastavljajući politiku inovativnosti i konstantnog širenja svoje ponude u oblasti kartičnih poslova, Atlas banka je ovim postala prva banka u Crnoj Gori i regionu koja je uspostavila saradnju sa Union Pay International, saopšteno je iz Atlas banke.

Shi Wenchao, predsjednik ove korporacije, istakao je da će saradnja Union Pay internacional i Atlas banke obezbijediti novu uslugu platnog prometa kako za crnogorske kompanije i građane, tako i za kineske turiste koji iz godine i godinu posjećuju Crnu Goru u sve većem broju.