SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
INVESTICIJE
 
CSEBA i Kerui Group postaju strateški partneri u regiji
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 14.04.2017. - 19:03:24
DONGYING - Kinesko-jugoistočno europska poslovna asocijacija (CSEBA) i kineska kompanija Kerui postaju strateški partneri, dogovoreno je na nedavnim sastancima u gradu Dongying u NR Kini, na kojima je nazočio i hrvatski veleposlanik u Kini Nebojša Koharević.

- CSEBA će biti partner globalne kompanije Kerui i podrška u njihovom poslovanju na području Srednje i Istočne Europe. Dogovor će se realizirati prilikom dolaska izaslanstva kompanije Kerui u Zagreb početkom svibnja, a očekujemo da bi ova suradnja mogla postati operativna tijekom jeseni, izjavio je predsjednik Predsjedništva CSEBA-e Mario Rendulić za SEEbiz.

Nakon prvih razgovora, kompanija Kerui pokazala je interes za niz projekata kako u Hrvatskoj tako i u regiji, potvrdio je Rendulić. Kompanija Kerui zapošljava preko 70 posto stranih radnika, a u timu koji će raditi putem ureda u Zagrebu bit će zaposleni i stručnjaci iz Hrvatske. 

Kerui Group, sa sjedištem u provinciji Shandong, fokusirana je na proizvodnju opreme visoke tehnologije, pružanje usluga na naftnim poljima, te poslovno upravljanje na području inženjerstva, nabave i izgradnje. Kompanija je osnovala 57 podružnica i ureda diljem svijeta, te investira u stanice za istraživanje i razvoj. 

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.
 kursevi.com