SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
VAN PAMETI
 
Đakić: "Odjebi" nije psovka
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 18.01.2019. - 12:09:10
ZAGREB - Jučer je objavljena nova snimka iz sabora u kojoj se vidi da se u prekjučerašnji sukob premijera Andreja Plenkovića i Mostovog Nikole Grmoje uključio i Josip Đakić.

On je u dva navrata Grmoji rekao: "Odjebi."

"Ajde odjebi tamo, imaš svoju družbu. Odjebi", govorio je Đakić, a onda je netko od HDZ-ovaca Grmoji još doviknuo da je klošar, prenio je N1 koji je objavio snimku.

Danas je Đakić stao pred novinare u Saboru i komentirao svoju reakciju prema Grmoji.

"Grmoja stalno i učestalo provocira zastupnike i mislim da je trebalo adekvatno odgovoriti. Ako nije bilo primjereno, bilo je efikasno. Ja sam došao poslije pauze iz kancelarije, da vidim što se događa. Samo sam mu rekao 'daj odi', nije htio poslušati, vidjeli ste što je bilo poslije. Izletjelo mi je", kazao je Đakić, a na pitanje planira li se ispričati, kaže: "Njemu ne. Rekao sam mu i danas 'oprosti, makni se od mene. Stalno teroriziraš klub HDZ-a, nemamo što razgoovarati'".

Đakić je rekao da on u saboru stvarno želi biti normalan i uljudan, da nije napravio niti jedan incident, ali "ovo što se događa s Mostom otkad nisu u koaliciji je terorizam koji rade nad svima, osobito nad zastupnicima HDZ-a". Rekao je i da oni to ne mogu tolerirati.

Novinari su Đakića podsjetili da su jučer HDZ-ovci na press konfencije navodili da ih Mostovci vrijeđaju, a snimka je pokazala da je i on njih vrijeđao.

"To je nepristojna riječ, nije to psovka. Ako ćemo analizirati, i vi u žargonu puno puta svašta kažete. Nemojmo se hvatati za dlaku, to nije potrebno. Normalni smo ljudi u normalnom svijetu, čujem ja i od vas svakakvih riječi. Kontrolirat ću se da ne budem takav, ali ne znam koja druga riječ bi pomogla", odgovorio je Đakić novinarima.