SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POHVALE
 
Dalić: Navijači u Osijeku su dvanaesti igrač
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 09.06.2019. - 10:22:22
OSIJEK - Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se na pobjedničku stazu. U kvalifikacijama za EP vatreni su u Osijeku pobijedili Wales s 2:1.

Izabranici Zlatka Dalića ispunili su zadaću i ostvarili glavni cilj, a to su bila tri boda. No uvjeti za igru nisu bili pogodni.

- Bila je to teška utakmica koju smo dobro otvorili i stvorili nekoliko izglednih prilika za pogodak. Igrači su se žalili na vrućinu - rekao je Dalić.

Hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je napuniti stadion Gradski vrt u Osijeku gdje je ugostila reprezentaciju Walesa. Velšani su pokazali silnu energiju za nadmetanjem i nisu bili lagan suparnik.

- Nije bilo jednostavno, Wales se dobro postavio, ali nama su najvažnija tri boda. Nakon Svjetskog prvenstva stalno vapim za novom energijom, za novim snagama. Mislim da nema straha za budućnost, mlađi će igrači doći do svog statusa, no treba im vremena i sigurnosti - dodao je izbornik.

Osvajanjem tri boda ostvaren je cilj uoči ovog dvoboja.

- Osvojili smo tri boda, najvažnije je da smo pobijedili. Hvala dečkima i navijačima koji su bili 12. igrač. Hvala Osijeku - poručio je izbornik Zlatko Dalić, a to je ponovio i u svojoj objavi na Instagramu...