SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
IZBORNIK
 
Dalić: Trebao sam ranije mijenjati u veznom redu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.09.2019. - 22:02:51
BAKU - Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je samo 1:1 na gostovanju u Azerbajdžanu. Vatreni su mogli slaviti s nekoliko golova razlike, ali nisu zabili. U drugom poluvremenu su se ugasili i u 72. minuti primili gol.

- Dobro smo krenuli i rano postigli gol. Nakon toga smo stvorili nekoliko šansi, ali nismo zabili i razbranili smo njihovog vratara. Nakon toga smo dobili gol i nismo pobijedili - rekao je izbornik Zlatko Dalić za Novu TV. 

- Nismo bili pravi, posebno u drugom poluvremenu. Rekao sam da se moramo razbuditi i biti agresivniji, ali nam nije polazilo za rukom. Nije to bila naša dobra utakmica, posebno drugo poluvrijeme. Na kraju smo osvojili bod. 

Dalić je prvu izmjenu napravio tek u 76. minuti kada je uveo Brekala, a nakon susreta je priznao da je morao ranije reagirati. 

- Trebali smo možda prije reagirati u veznom redu i možda je to bila greška. Kasnije smo pokušali s Brekalom i Oršićem, ali je previše bilo igre kroz sredinu i nismo mogli ništa.

- Sjajno smo krenuli u utakmicu, nismo dali drugi gol i osjetila se nervoza. Počeli smo griješiti i to je uzrok - rekao je Dalić i zaključio: - Sada moramo čekati utakmicu Mađarske i Slovačke. Mogli smo imati laganu situaciju, imali smo veliku šansu, ali smo je propustili