SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
NAMETANJE
 
Facebook sve agresivnije nameće Messenger
Autor/izvor: SEEbiz / Bug.hr
Datum objave: 06.06.2016. - 08:19:24
NEW YORK - Otkako je Facebook uveo samostalnu aplikaciju za razmjenu poruka unutar te mreže, i počeo svoj novi Messenger gotovo na silu gurati među korisnike, reakcija javnosti bila je podijeljena.
Neki su, njih oko 900 milijuna, instalirali i prihvatili novu aplikaciju, dok ostali korisnici Facebooka i dalje svojim porukama pristupaju ili putem desktop sučelja ili putem mobilnih web preglednika.

No, ova posljednja mogućnost, čini se, proživljava svoje posljednje dane. Facebook sve češće svojim korisnicima s Android mobitelima javlja da instaliraju Messenger, i to na način da im obavijest stavi na ekran koji bi inače prikazivao poruke u mobilnom internetskom pregledniku. U slučaju kad netko poželi kroz mobilni Chrome ili neki drugi preglednik pročitati Facebook poruke, dobije obavijest "Your conversations are moving to Messenger", zajedno s linkom za preuzimanje te aplikacije. Donedavno se ova obavijest mogla zaobići, ali čini se da uskoro to više neće biti slučaj.

Posljednje utočište Facebook poruka na mobitelima, a bez Messengera, jest preglednik Chrome na iOS-u, u kojem se do poruka može doći kao i prije.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.