SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PLEMENITO
 
Goljak donacijom Pametno bogatiji za novi komunikator
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 03.02.2016. - 18:05:13
ZAGREB - Stranka Pametno danas je Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s motoričkim i neurorazvojnim smetnjama Goljak donirala Bigmack komunikator, tehnologiju za potpomognutu komunikaciju za djecu sa složenim komunikacijskim teškoćama.
Velika srca članova stranke Pametno, na inicijativu edukacijskih rehabilitatora, donirala su bolnici ovu igračku koja se pokreće pritiskom prekidača te omogućava djeci s teškoćama neovisnu igru i učenje. Konačni je cilj opremanje kabineta za potpomognutu komunikaciju unutar bolnice.

Komunikator su, s velikim zadovoljstvom, osoblju bolnice uručili predstavnici stranke Pametno, Stevica Kuharski i Jasna Primorac, mag.rehab.educ, pokretačica donatorske inicijative. Upotreba komunikatora prezentirana je od strane dobavljača, direktora tvrtke E-glas, Miroslava Vrankića.

Ova hvale vrijedna donacija stranke Pametno bila je ujedno i prigoda za razmjenu ideja kako pomoći i kako znatno poboljšati kvalitetu života svim korisnicima te divan početak jednog prijateljstva.