SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PORUKA MILJENIĆU
 
Hasanbegović: Predlažem da za vanjske članove povjerenstva izaberete Todorića, Perkovića i Mustača
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 11.10.2017. - 10:52:56
ZAGREB - Nakon što je postignut dogovor između SDP-a i HDZ-a, saborski zastupnici trebali bi konačno izglasati osnivanje istražnog povjerenstva te tri ustavna suca.

- Oni koji misle da će mojim izborom u povjerenstvo meni začepiti usta, grdno se varaju', poručio je Ivan Lovrinović.

Odgovorio je i Nikoli Grmoji, kazavši kako je Most dva puta bio u 'K plus' vladi.

- Kada se bude imenovalo povjerenstvo za preimenovanje svih ulica i trgova, nominirat ću vas gospodine Hasanbegoviću', rekao je pak Hasanbegoviću.

Grmoja mu je odgovorio da nije problematizirao izbor Lovrinovića u povjerenstvo nego je samo rekao da bi Živi zid mogao biti zadovoljan jer imaju predstavnika s obzirom da je Lovrinović bio njihov kandidat za gradonačelnika. Zaradio je i drugu opomenu jer se javio za povredu poslovnika koje, kako je ustvrdio predsjednik Sabora Gordan Jandroković, nije bilo.

- Vaša ekselencijo, dame i gospodo, gledam ovaj cirkus i farsu. Podsjeća me na ponašanje srpskog naroda devedesetih godina', poručio je pak Ivan Pernar. 'Da nije Agrokor u ovoj situaciji, i dalje bi držali ljestve Todoriću', rekao je Pernar.

 Za riječ se javio i Zlatko Hasanbegović, koji je rekao da ih je SDP-ov Arsen Bauk zvao '5 do 12' oko sastava pvojerenstva.

- Pozivam predlagatelje da u povjerenstvo uđu predstavnici svih klubova razmjerno broju zastupnika. U protivnom ćemo ga držati obiteljskom farsom, eksperimentalnom velikom koalicijom s nadstrankom Konzum i dvojicom statista', rekao je Hasanbegović.

Prozvao je i Orsata Miljenića, koji je, kaže, autor notornog lex Perkovića.

- Predlažem vam da za vanjske članove povjerenstva izaberete Todorića, Perkovića i Mustača. Mi ćemo biti protiv ovog Konzum istražnog povjerenstva', rekao je Hasanbegović.