SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRODAJA
 
HETA od danas i online prodaje nekretnine širom regije
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 13.02.2017. - 13:53:33
SARAJEVO - HETA ASSET RESOLUTION označila je danas službeni početak inicijative online prodaje nekretnina u državama širom mreže - u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku u redovnoj dinamici prodaje usmjerenoj prema postupnom smanjenju portfelja nekretnina u članicama mreže.

Portfolio dostupan za prodaju obuhvata nekretnine pažljivo odabrane u cilju da privuku interes potencijalnih lokalnih, kao i međunarodnih klijenata.

Usedmicamakoje slijede. HETA platforma AAAHit bit će centralno mjesto za sve koji žele saznati više o mogućnostima investiranja kao i o koracima koje je potrebno poduzeti da iskažu interes i u razdoblju od 7. do 13. travnja 2017. dostave ponude.

Proces online kupovine nekretnina i pokretnina putem AAAHit, koja je javnosti predstavljena početkom 2006. godine, pokazao je pozitivno korisničko iskustvo i potrebnu transparentnost u procesu prodaje, a ostvareni su i značajni finansijski rezultati.