SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRODAJA
 
HPB prodaje Hotel Medveja
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Datum objave: 30.08.2017. - 20:24:06
MEDVEJA - Hrvatska poštanska banka d.d., oglasila je prodaju hotela Medveja u Medveji koji je u njezinom vlasništvu. 

U njihovoj internetskoj objavi pozivaju sve zainteresirane za kupnju spomenute nekretnine koja se nalazi na teritoriju Općine Lovran, da do 9. rujna ove godine u 12 sati dostave neobvezujuću ponudu za kupnju hotela na adresu: HPB-nekretnine d.o.o., Amruševa 8, 10000 Zagreb, osobno ili preporučenom pošiljkom, s naznakom »neobvezujuća ponuda – hotel Medveja« ili na e-mail adresu: ponude@hpb.hr. Napominju i da se ponude koje pristignu nakon proteka roka neće uzimati u razmatranje.

Neobvezujuća ponuda za kupnju hotela Medveja između ostalog treba sadržavati naznaku nekretnine za koju se iskazuje interes za kupnju, osobne podatke ponuditelja, ponuđenu kupoprodajnu cijenu, te prijedlog dinamike i način plaćanja, kao i sve ostale elemente potencijalnog ugovora o kupoprodaji za koje ponuđač smatra da ih je potrebno navesti u ponudi.

– Ističemo kako Vaša dostavljena neobvezujuća ponuda ne obvezuje društvo HPB-nekretnine d.o.o. niti vlasnika nekretnine na zaključenje ugovora o kupoprodaji – pojašnjavaju iz HPB-a.

Zainteresirani kupci će moći navedenu nekretninu koja inače nosi tri zvjezdice razgledati izvana, no ukoliko žele vidjeti i unutrašnjost hotela koji je već više vremena zatvoren, to će, uz prethodnu najavu na e-mail ponude@hpb.hr, moći učiniti danas od 10 do 14 sati i u isto vrijeme 6. rujna. No, zanimljivo je da organizirani detaljniji obilazak hotela u Medveji nije besplatan, već zainteresirani moraju uplatiti 500 kuna i donijeti potvrdu o uplati.

Površina čestice na kojoj se nekretnina nalazi iznosi 975,00 m2, a sveukupna razvijena površina hotela je 1.111,52 m2. Smještajni kapacitet je 21 soba i tri apartmana. Građevina je izgrađena 1971., rekonstruirana i dograđena 1988. te adaptirana 2005. godine.