SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
SAJMOVI
 
Hrvatski proizvod Biocrystal privukao pažnju na sajmu Interzum u Njemačkoj
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.05.2017. - 16:23:01
RIJEKA - Riječka tvrtka Biocrystal Technologies imala je iznimno uspješan nastup na prošlotjednom sajmu „Interzum“, održanom u njemačkom gradu Kolnu.

Interzum predstavlja vrlo važan „Business to business“ sajam koji okuplja vodeće kompanije u industriji namještaja, te dizajna interijera. Ovaj sajam okuplja donositelje odluka odnosno kreatore mišljenja u navedenim industrijama, i to iz cijelog svijeta. 

Kompanija Biocrystal Technologies se svojim nastupom, kao i specifičnom ponudom posebno istakla na ovogodišnjem Interzumu, susretu inovatora u industriji i onih koji kreiraju trendove za naredne dvije, ali i više godina.

- Imali smo prilike predstaviti jedinstvene proizvode kreirane na bazi učinkovite mješavine od 16 kristala, s dodatkom zlata i srebra, te znanstveno ispitanog te dokazanog efekta. Jedinstveni proizvodi - Biocrystal Mixture i Biocrystal Powder, te njihovi benefiti i mogućnosti jednostavne implementacije u širok raspon proizvoda, ono su što je bilo predmet interesiranja tijekom četiri danja trajanja sajma, kažu iz riječke tvrtke.

Osim proizvoda koji su od strane posjetitelja ocjenjeni kao „osvježenje u industriji“,  „zanimljivi i drugačiji“ te „intrigantni“, cjelokupan nastup osmišljen do najsitnijih detalja, bio je također ono što je privuklo pažnju posjetitelja, ali i drugih izlagača.

Uz brojne poslovne sastanke, kako je to i uobičajeno na susretima ovakve vrste izuzetno vesele i podaci o popisu zemalja iz kojih su dolazili zainteresirani za Biocrystaltehnologiju, poput budućih poslovnih partnera iz Sjedinjenih američkih država, Kanade, Indije, Južne Afrike, Pakistana, Tajvana, Izraela, Brazila, Malezije, Indonezije, Kine, Mexica, Perua, Ujedinjenih arapskih emirata, Rusije, Vijetnama, Egipta, te gotovo svih europskih zemalja.

Prema procjenama organizatora, 1,732 izlagača iz 60 zemalja predstavilo je svoje inovacije na ovogodišnjem Interzumu, dok je broj posjetitelja bio veći za čak 20% u odnosu na prethodni Interzum sajam, održan 2015. godine.