SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
HT otvorio prvi telekomunikacijski multimedijski centar Business Showroom
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 06.07.2016. - 15:16:43
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u srijedu je otvorio Business Showroom koji je prvi telekomunikacijski multimedijski te prodajno-izložbeni prostor ICT rješenja, usluga i proizvoda na hrvatskom tržištu.
Business Showroom HT je otvorio u svom zagrebačkom sjedištu u poslovnom tornju Sky, a taj će prostor pored mogućnosti upoznavanja s uslugama i uređajima u ponudi tog najvećeg telekom operatora u Hrvatskoj, služiti i kao edukacijski centar za korisnike, djelatnike, poslovne partnere i medije, uključujući i zone HT-ovih svjetskih 'high tech' partnera Samsunga i Microsofta.

"HT nudi najsuvremenija komunikacijska rješenja koja pokreću razvoj gospodarstva i pružaju sigurnost te partnersku ruku poduzetništvu. Naši stručnjaci svakodnevno nadograđuju postojeća i razvijaju nova rješenja, a posebnu pozornost posvećuju kvaliteti i pouzdanosti naše mreže te najvišoj razini zaštite korisničkih podataka, što se sve može vidjeti i u prostoru Business Showrooma", naglasio je na otvaranju tog prostora predsjednik Uprave HT-a Davor Tomašković.

Business Showroom opremljen je najsuvremenijom ICT tehnologijom, rješenjima i uslugama poput Cloud nadzora vozila, fiskalnih blagajni i poslovnih aplikacija, malog i velikog hotel tv-a, Sigurne mreže, 0ffice 365 i drugih koje je HT razvio samostalno i u suradnji s mrežom IT partnera.

"Cjelokupnim sadržajem Business Showrooma upravljat će se putem tablet uređaja spojenog na wifi, a u sklopu projekta u krugu SkyTowera bit će izložena i smart klupa sa solarnim punjenjem i pristupom internetu tvrtke Include i izumitelja Ivana Mrvoša, kao i drvo energije, električni romobil, bicikli praćeni GPS sustavom i prijenosna punionica", istaknuo je član Uprave HT-a Saša Kramar dodajući da će njihovi partneri u tom prostoru također moći promovirati svoje usluge i proizvode.

Tomašković je na upit novinara kada će biti objavljeni rezultati HT-a za prvu polovicu ove godine, kazao da će to biti krajem srpnja, dodajući da je zadovoljan rezultatima.