SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
RAST
 
Huawei u prva tri kvartala isporučio više od 100 milijuna telefona
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 07.11.2017. - 13:30:16
ZAGREB – Huawei Consumer Business Grupa, poslovna jedinica za potrošačku elektroniku, objavila je odlične prodajne rezultate za prvih devet mjeseci 2017. godine, isporučivši više od 100 milijuna pametnih telefona.

To je rast od 19% u usporedbi s istim razdobljem prošle godine. 

Rezultati u prvih devet mjeseci ne uključuju prodane primjerke nove Mate serije predstavljenje sredinom listopada u Munchenu. Zahvaljujući povećanju broja isporuka, Huawei Consumer Business Grupa povećao je i operativni prihod za 30%.

“S više od 10.000 zaposlenika širom svijeta koji rade na istraživanju i razvoju, očekujemo da ćemo dosegnuti veći broj high-end kupaca budući da taj segment donosi veću razinu profita”, izjavio je direktor kompanije, Richard Yu.

Poslovni rezultati Huawei Consumer Business Grupe temelje se na primarno pametnim telefonima prodanim u Europi, domaćem tržištu Kine i ostalim azijskim zemljama, a širenjem prodaje i jačim ulaskom na tržište SAD-a te dohvaćanjem novih potrošača kroz nove modele, primarno serije Mate 10, Huawei će dodatno učvrstiti položaj na globalnom tržištu.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.