SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRANSFERI
 
I Barcelona želi Vidu
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 23.07.2018. - 12:14:39
ZAGREB - Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu osvojila je srebro, a Dalićevi izabranici privukli su pozornost brojnih klubova Europe, ponajviše stoper Bešiktaša Domagoj Vida.

Iza 'bećara' Vide fantastičan je turnir u Rusiji, suparnički napadači pored njega se nisu naigrali, a on je stigao i zabiti (Rusija). Usput se proslavio video uratcima kojima se zamjerio domaćinu prvenstva, a na dočeku se prometnuo u glavnog zabavljača te potvrdio da je najveći šaljivac u svlačionici.

Uglavnom, naš stoper privukao je pažnju, ali ne samo navijača i medija nego i brojnih eurospkih klubova.

Trenutačno je na radu u turskom Bešiktašu u koji je stigao u siječnu ove godine iz kijevskog Dinama, a najvjerojatnije bi već promijenio destinaciju da njegovi sadašnji poslodavci nisu postali prepohlepni.

Naime, Liverpool je zagrizao za hrvatskog reprezentativca, zadnja ponuda je bila oko 22 milijuna eura, ali Bešiktaš je bezobrazno podigao letvicu na 35 milijuna eura iako je doveo Hrvata besplatno.

No nisu 'redsi' jedini, prema pisanju turskih medija za Vidu su interes pokazali West Ham, Sevilla, Marseille te najveći velikan među njima - Barcelona.

Zov katalonskog kluba se ne odbija, mogao bi Vida raditi društvo Rakitiću, ali zadnju riječ ipak ima Bešiktaš koji ima ugovor s našim braničem do ljeta 2022.