SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POSLOVI
 
IGH angažiran za nadzor izgradnje KBC Rijeka
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 09.09.2019. - 10:37:40
ZAGREB - Institut IGH je kao vodeći partner zajednice ponuditelja, koju čini s partnerima PDM Savjetovanjem i Projektnim biroom P45, s Kliničkim bolničkim centrom Rijeka potpisao krajem kolovoza Ugovor za uslugu nadzora nad izgradnjom zgrada dječje bolnice i klinike za ginekologiju i porodništvo, termoenergetskog bloka te otvorenog višeetažnog parkirališta, u vrijednosti od 7,98 milijuna kuna bez PDV-a.

Ugovor o nadzoru sklopljen je nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave, a potpisali su ga prof. dr. sc. Davor Štimac, dr. med., ravnatelj KBC Rijeka i mr. sc. Oliver Kumrić, dipl .ing. građ., predsjednik uprave Instituta IGH ispred zajednice ponuditelja.

Prošlotjednim potpisom ugovora s izvođačem, zajednicom ponuditelja koju čine poduzeća Kamgrad i GP Krk, stvorili su se preduvjeti za uvođenje izvođača u posao, a sve u skladu s procedurama FIDIC ugovora.

Očekivano trajanje izvršenja nadzora nad radovima iznosi 33 mjeseca, a nakon završetka izgradnje u znatnoj će se mjeri pridonijeti poboljšanju bolničkog zdravstvenog sustava regije, s izgradnjom novih bolničkih kapaciteta koji bi omogućili objedinjavanje bolničke djelatnosti na jednom mjestu, a u cilju poboljšanja kvalitete zdravstvene skrbi i razine poslovanja.

Vrijednost cjelokupnog projekta izgradnje iznosi oko 640 milijuna kuna bez PDV-a.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.