SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ODLAZAK
 
Igor Bišćan podnio ostavku
Autor/izvor: SEEbiz / index.hr
Datum objave: 22.09.2019. - 22:08:50
PULA - Igor Bišćan više nije trener Rijeke. Podnio je ostavku na press konferenciji nakon pobjede protiv Istre u Puli 3:0.

Bišćan je u kratkom obraćanju novinarima kazao da odlazi razočaran lošom situacijom u klubu i oko njega.

"O utakmici ću vrlo kratko. Način kako su moji igrači danas odigrali najbolji je pokazatelj koliko ima istine u napisima da smo jedni drugima okrenuli leđa. Kao što znate, ovo je moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. Zasitio sam se rada u uvjetima koji nisu idealni, nsu ni blizu toga. Bez obzira na to, mi smo uspjeli napraviti sjajne rezultate u uvjetima koji nisu bili sjajni. Vremena su se promijenila", kazao je Bišćan u uvodu, a potom otvoreno kazao da se od prvog dana teško nosi s bojkotom dijela navijača Rijeke, te da mu je bilo izuzetno stalo do kluba.

To se jasno vidjelo na njegovom radu i zalaganju u Rijeci, gdje je unatoč turbulencijama i loše odrađenom prijelaznom roku, iz prosječne ekipe izvlačio maksimum i dokazao se kao odličan trener. To nije moglo trajati dugo.

"Od početka ovdje nisam imao podršku šire javnosti. Kao što sam već kazao, druga su vremena. Rijeka je ranije mogla kupovati lijevog beka za potrebe jedne utakmice, a sada to više nije moguće. Odlučio sam da moram to presjeći. Zahvaljujem se svima na podršci i povjerenju, a najveća zahvala ide mojim suradnicima i igračima. Rijeci u budućnosti želim puno sreće i da nađu nekoga kome će biti stalo do kluba onoliko koliko je bilo i meni", tužnim glasom je zaključio i napustio press konferenciju.

Novinari nisu imali priliku da mu postave dodatna pitanja.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.