SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
OPCIJE
 
Instagramom do ulaznica za kino
Autor/izvor: SEEbiz / tportal
Datum objave: 12.05.2018. - 18:49:13
NEW YORK - Poznata društvena mreža uvela je zanimljivu značajku koja će definitivno oduševiti sve njezine članove, pogotovo one koji žele u kino, a ne da im se navlačiti sa online trgovinama za karte.
Američka web stranica posvećena prodaji kino ulaznica Fandango objavila je mogućnost kupnje karata putem Instagrama zahvaljujući novoj značajki 'Buy Tickets' prisutnoj na dnu Fandangovog profila na Instagramu.

Gumb 'Shop' omogućit će posjetiteljima da majice, figurice, plakate i slične drangulije kupuju unutar aplikacije. Klikom na 'Buy Tickets' korisnik odlazi izravno na Fandangovu Premda ova značajka nema preveliku funkcionalnost u Hrvatskoj, dijelom zato jer kod nas nema Fandanga, postoji razlog za veselje. Fandangov primjer je naznaka budućnosti Instagrama koji će slične usluge nuditi i lokalnim distributerima.

Štoviše, to je Instagramov dugoročni plan.

Stranica već godinu dana promovira integriranu kupovinu, plaćanje i bukiranje, a Fandango je prva stranica koja je ove značajke odlučila iskoristiti. Prema svemu sudeći, čini se da neće dugo biti sama.