SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
VAN PAMETI
 
Ivanković: Nismo bili toliko loši
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 04.10.2013. - 12:50:48
ZAGREB - Trener Dinama Branko Ivanković s pravom je bio nezadovoljan nakon debakla 'modrih' u Bugarskoj i teškog poraza od Ludogoreca koji je hrvatskog prvaka posve udaljio od 'europskog proljeća' kojeg u Maksimiru čekaju od 1970. godine.
Međutim, Ivanković smatra kak 'modri' u Sofiji nisu bili toliko loši.

"Naravno da je prisutno nezadovoljstvo kad doživimo ovakav poraz. Ne znam kako bih objasnio stanje u našoj obrani i primljene golove. Ludogorec je ostvario svoje pogotke uglavnom na temelju naših elementarnih grešaka koje se nikako ne smiju događati i ponavljati. Pokušali smo se što bolje pripremiti za ovu utakmicu, nismo bili tako loši kako pokazuje rezultat, imali smo puno grešaka koje je domaćin kaznio. S druge strane, mnogi mi kažu da je njihov golman igrač utakmice što govori da smo stvorili dosta prilika, ali nismo ih znali pretvoriti u golove," kazao je Ivanković.

Ivanković smatra kako je Soudani u krizi, ali i kako bi bilo pogrešno za poraz okriviti mladog vratara Zeleniku.

"Soudani je imao greške i u Zadru. U europskim utakmicama moraju se realizirati i polušanse, a kamoli ovakve šanse kakve je on imao," kazao je Ivanković, te dodao: "Sandomierski se ozlijedio na treningu i Zelenika je sada naše rješenje na vratima. Treba istrpiti njegovu mladost i pogreške da bi jednog dana on postao prava kvaliteta za Dinamo.

Uzdrmani Dinamo u nedjelju očekuje veliki derbi protiv Rijeke. Zagrebački sastav vodi na ljestvici s bodom više od Rijeke, Hajduka i Lokomotive i novim kiksom mogao bi ostati bez prvog mjesta.

"Nakon ovog teškog poraza treba dignuti ekipu i krenuti dalje. Nemamo vremena sada razmišljati puno o Ludogorecu, okrećemo se Rijeci jer moramo uzeti sva tri boda u nedjelju," zaključio je Ivanković.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.