SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KARIJERE
 
Jonathan Richard Talbot izabran za predsjednika Nadzornog odbora HT-a
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 26.04.2017. - 10:41:00
Zadnja izmjena: 26.04.2017. - 10:49:53
ZAGREB - Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma na jučerašnjoj sjednici, nakon odluke Glavne Skupštine HT-a o izboru članova Nadzornog odbora, donio odluku o izboru Jonathana Richarda Talbota za predsjednika Nadzornog odbora.

Talbot je član Nadzornog odbora od 25. travnja 2017. godine kao jedan od predstavnika Deutsche Telekoma AG, trenutno na položaju Starijeg potpredsjednika za strategiju, Europa, u Deutsche Telekomu gdje je odgovoran za razvoj i provedbu strategije za područje Europe i uvođenje promjena uključujući ključne programe, razvoj budućih proizvoda i korporativna spajanja i pripajanja.

Davor Tomašković, Predsjednik Uprave i glavni direktor izjavio je sljedeće: „Jonathanu čestitam na izboru i radujem se našoj suradnji u njegovoj novoj ulozi Predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskog Telekoma ".

Nadzorni odbor broji devet članova i to Jonathan Richard Talbot, predsjednik, dr. sc. Ivan Mišetić, zamjenik predsjednika, članovi dr. sc. Oliver Knipping, Damir Grbavac, Dolly Predovic, Eva Somorjai-Tamassy, Marc Stehle, Eirini Nikolaidi i Vesna Mamić.