SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TRAGEDIJA
 
Karl Slym, direktor Tata Motorsa, vjerojatno počinio samoubojstvo
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 27.01.2014. - 20:33:52
BANGKOK - Karl Slym, direktor najvećeg indijskog proizvođača automobila Tata Motors umro je nakon pada kroz prozor hotelske sobe u Bangkoku, a policija u ponedjeljak kaže kako je vjerojatno riječ o samoubojstvu.

Slymu je bila 51 godina, bio je britanski državljanin, a u Bangkoku je bio na sastanku uprave tajlandskoga ogranka tvrtke. Sa suprugom je odsjeo u sobi na 22. katu hotela Shangli-La. Hotelsko osoblje pronašlo je u nedjelju njegovo tijelo na četvrtome katu koji natkriva niže dijelove hotela.

"Nismo našli znakove borbe", rekao je policajac Somyot Boonyakaew koji vodi istragu.

"Pronašli smo otvoren prozor. Toliko je malen da je nemoguće slučajno pasti kroza nj. On je bio krupan i morao se namjerno provući kroz prozor da bi pao. Na temelju moje početne istrage, vjerujemo da se bacio", rekao je.

Boonyakaew je rekao i da je policija pronašla poruku na tri stranice, koju je na engleskomu Slymu napisala supruga. Poruku sad prevode na tajski.

"Žena je poruku napisala jer je htjela da suprug sazna neke osobne stvari... Da, svađali su se", rekao je predstavnik policije nakon razgovora s udovicom.

Par je bio 30 godina u braku bez djece.