SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
INTERES
 
Kineski investitori zainteresirani za turističke projekte u Karlovačkoj županiji
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 11.02.2018. - 11:39:18
KARLOVAC - Na prijedlog Hrvatskog-kineskog kulturološkog društva u petak je, 9. veljače, u Uredu župana održan sastanak župana Damira Jelića i njegove zamjenice Martine Furdek Hajdin s predstavnicima kineskih investitora i članovima Hrvatsko-kineskog kulturološkog društva na temu mogućih kineskih ulaganja u turistički sektor na prostoru Karlovačke županije. 

Župan Jelić upoznao je goste s potencijalima i mogućnostima Karlovačke županije, kao vodeće kontinentalne županije u broju turističkih noćenja u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina, gdje je Karlovačka županija predstavljena kao atraktivna turistička destinacija s brojnim resursima. Predstavljeni su i postojeći turistički kapaciteti i planovi razvoja, a gosti iz Kine pokazali su interes za moguće investicije u ovom sektoru.

Zaključeno je da će s današnjom prezentacijom i dobivenim informacijama gosti upoznati zainteresirane partnere te da će u narednim međusobnim kontaktima biti detaljnije obrazloženi mogući ciljevi i projekti ulaganja u turistički sektor Karlovačke županije.