SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
ONLINE KUPNJA
 
Konzum klik online od sada dostupan i na širem zadarskom području
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 20.06.2018. - 11:58:35
ZADAR - Danas su Zadar i okolno područje službeno uključeni u sustav Konzum klik online trgovine. 

Time će se kupnja iz udobnosti vlastitog doma omogućiti svim stanovnicima Zadra i njegove okolice, koja uključuje Bibinje, Biograd na Moru, Nin, Petrčane, Sukošan, Sveti Filip i Jakov, otoka Vir, Zaton te druga mjesta i općine. U povodu proširenja dostavnog područja na šire zadarsko područje do 30. lipnja Konzum će kupce počastiti besplatnom dostavom. S obzirom da online prodavaonica nema prostornih ograničenja, Konzum Klik kupcima sa zadarskog područja osigurat će izuzetno širok asortiman s više od 10.000 proizvoda.

Konzum je prvi u Hrvatskoj prepoznao online uslugu u maloprodaji kao budućnost trgovine, a to potvrđuju i rast udjela kupnje putem interneta u Hrvatskoj u maloprodaji za čak 4 posto te 62,3 posto na samom Konzum kliku u odnosu na 2017. godinu. Konzum klik dostupan je i kupcima s područja Zagreba i okolice, Samobora, Velike Gorice, Zaprešića, Dugog Sela, Brdovca, Karlovca i okolice, Rijeke, Opatije, Splita te Osijeka i okolice. Sam Konzum klik u svemu ide ukorak s najboljim i najnovijim svjetskim maloprodajnim iskustvima i praksama te se u skladu s njima neprestano unapređuje i usavršava. Kako naručena roba stigne lijepo upakirana na kućnu adresu, bez nošenja teških vrećica i gajbi, online kupnja svojom praktičnošću utječe na kvalitetu života kupaca čineći ga jednostavnijim i ugodnijim.

Za sve one koji ipak žele zadržati dio tradicionalnog načina kupnje, Konzum nudi POKUPI uslugu, u sklopu koje se nakon online narudžbe namirnice bez dodatne naknade mogu pokupiti u prodavaonici.Koncept je u svemu podređen brzini kupnje, sigurnosti i kvaliteti isporučenih proizvoda. Tražilica omogućava istodobno pretraživanje više različitih artikala, a prepoznaje i razlikuje lokalna narječja.

Kupci mogu slagati svoje liste ili označavati favorite što omogućava bržu i efikasniju kupnju, a sustav prilikom pretrage artikala intuitivno sugerira moguće nadopune. Svi artikli imaju kvalitetne fotografije i detaljan opis, a dio i video materijale, što kupcu omogućuje cjelovitu informaciju. Sve narudžbe na adrese se dostavljaju vozilima s hlađenom nadgradnjom, kako bi se očuvala zdravstvena ispravnost i svježina proizvoda.