SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
BAYERN U KRIZI
 
Kovač: Moramo se skupiti
Autor/izvor: SEEbiz / Večernji list
Datum objave: 07.10.2018. - 08:46:21
MUNCHEN - Nisu ovo laki dani za Niku Kovača. Njegov Bayern već je četiri utakmice bez pobjede, a u subotu su uvjerljivo na Allianz Areni poraženi s 0:3 od Borussije Mönchengladbach. 

Odmah nakon utakmice šefovi bavarskog giganta Karl-Heinz Rummenigge i Uli Hoeness snimljeni kako idu u svlačionicu.

- Neke stvari ipak moraju ostati u svlačionici - jasan je bio Niko koji je o utakmici rekao sljedeće: - Krenuli smo dobro u prvih deset minuta, no nakon toga smo napravili previše individualnih pogrešaka. Primili smo tri gola iz njihove tri prilike. Trebali smo biti momčad, tako trebamo djelovati i dalje. Reći ću svojim igračima ono što mislim, moramo se skupiti. 

Pred Bavarcima je sada reprezentativna stanka, a hoće li Niko voditi momčad i nakon nje saznat ćemo u narednim danima jer legende kluba žestoko udaraju po njemu. Nedavno je bio na udario Stefana Effenberga, a nakon ove utakmice i Lothara Matthäusa.

– Ne sjećam se da sam ikada gledao ovako loš Bayern. U ovoj momčadi nema ništa od modernog nogometa, ali ono što je najgore, govor tijela igrača pokazuje da kod njih nema ni volje za pobjedom. Kao da više ne slijede trenera – jasan je bio Matthäus.