SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
MISTERIJ
 
Kremlj odbio komentirati informaciju da Putin nije u Moskvi
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 15.03.2015. - 16:00:33
MOSKVA - Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov odbio je komentirati u nedjelju izvješće ruske neovisne televizijske postaje Dožd u kojemu se navodi da predsjednik Vladimir Putin nije bilo u Moskvi posljednjih nekoliko dana.
Putin, koji nije viđen u javnosti više od jednog tjedna, odgodio je sastanak s čelnicima Kazahstana i Bjelorusije prošloga tjedna.

Izvori su rekli za Dožd da se predsjednik nalazi u svojoj rezidenciji na Valdajskom jezeru u regiji Novgorodu. Peskov je odbio komentirati te navode.

Jedsn dužnosnik kazahstanske vlade, koji je želio ostati anoniman, rekao je za Reuters da je Putin možda odgodio sastanak s čelnicima Kazahstana i Bjelorusije zbog bolesti. Međutim, Peskov je u izjavi za Reuters u četvrtak ustvrdio da je 62-godišnji predsjednik dobrog zdravlja.

Putinov nestanak iz javnosti iznjedrio je mnoge teorije: od bolesti, toga da mu je ljubavnica rodila dijete pa čak i njegove smrti. Kremlj je demantirao sve glasine.

Putin ima predviđeni sastanak s kirgistanskim čelnikom Almazbekom Atambajevom u Sankt Peterburgu u ponedjeljak, priopćio je Kremlj u petak.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.