SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POTEZI
 
Lidl diže plaće za 8,5 posto
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 24.04.2018. - 08:48:33
ZAGREB - Uprava Lidla Hrvatska donijela je odluku o povećanju bruto plaće u prosjeku od 8,5 posto svojim zaposlenicima koji rade u trgovinama i skladištima.

Ovom odlukom, povećanje plaće osjetit će 1.792 zaposlena u ukupno 93 Lidlove trgovine u cijeloj Hrvatskoj te u 2 logističko-distributivna centra u Jastrebarskom i Perušiću.

Kada je riječ o plaćama, Lidl Hrvatska predvodi u visini ukupnih primanja u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, a ovim je potezom još jednom pokazao da su mu zaposlenici najvrijedniji potencijal, u koji vrijedi ulagati, pohavalili su se iz Lidla.

'Ovo povećanje plaća zaposlenika tek je jedno u nizu od početka poslovanja u Hrvatskoj, čime Lidl neprestano dokazuje da su mu zaposlenici, uz kupce, na prvom mjestu', stoji u priopćenju ovog trgovačkog lanca.

U prošloj poslovnoj godini, u skladu s rastom kompanije i širenjem trgovačke mreže i poslovanja, Lidl je zaposlio 463 radnika u svim područjima poslovanja – u trgovinama, logističko-distributivnim centrima te centrali.