SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PRITISCI
 
Lovrenu provaljeno u stan, strahuje da će mu oteti djecu
Autor/izvor: SEEbiz / Index.hr
Datum objave: 16.06.2017. - 17:57:57
ZAGREB - U noći na 15. lipnja između 1 i 9 sati provaljeno je u stan hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u Zagrebu, doznaje Index.

Zagrebačka policija objavila je kako je nepoznati počinitelj provalio u stan 28-godišnjaka na Maksimiru te otuđio nakit i novac. Materijalna šteta čini se velikom, stoji u policijskom priopćenju.

Kako je Index doznao, radi se o stanu Dejana Lovrena.

Prema informacijama Indexa, istražitelji pretpostavljaju da je provalnik (ili više njih) čekao da Lovren napusti stan i da se pogase svjetla te je onda krenuo u akciju. Radi se o dvoetažnom stanu, a gornja etaža nije bila zanimljiva lopovima. Jesu li znali da gore spavaju Lovrenovi roditelji ili su znali da se na prvoj etaži nalaze vrijedne stvari, nije poznato. Očito je da su već bili u stanu i znali gdje treba tražiti.

Lovren je Indexovom reporteru, koji ga je zatekao ispred stana dok je stavljao stvari u automobil, kazao kako se boji te da se nalazi u užasno teškom periodu života.

"Da, opljačkali su me. Sve su mi ukrali. Ovo je užasno težak period u mom životu. Bojim se da će mi kidnapirati djecu. Potrošio sam pun kufer novaca da uklonim sve njihove slike s interneta. Danas mi je malom rođendan, a sve ovo se događa", rekao je Lovren za Index.