SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PONUDA
 
Luton Town nudi milijun i pol eura za Simona Slugu
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
Datum objave: 15.07.2019. - 09:06:41
RIJEKA - Nakon što je nedavno na Rujevicu stigla ponuda mađarskog prvoligaša Ferencvaroša za Tibora Halilovića u visini od 1,5 milijuna eura (taj posao je propao u zadnji čas) odgovorni klupski ljudi posljednjih dana suočili su se s još jednom sličnom ponudom ovoga puta naslovljenom na svojega prvoga vratara, reprezentativca Simona Sluga.

Engleski drugoligaš Luton Town spreman je potrošiti 1,5 milijuna eura na dovođenje vratara Rijeke. Čelnici ovog engleskog drugoligaša, koji se također tradicionalno priprema na Kranjskoj Gori, već duže vremena pokušavaju angažirati Rijekina vratara, no vrlo je upitno da li će uspjeti u tome. Prvotno su Rijeci nudili oko milijun eura, potom milijun i pol, a Slugi su navodno spremni osigurati primanja od tristotinjak tisuća eura godišnje...

Budući da nisu uspjeli ostvariti još niti jednu prodaju ovoga ljeta na Rujevici logično očekuju osjetno više od prodaje svojeg reprezentativca, a upitno je i koliko je Slugi atraktivan odlazak u drugu englesku ligu pod financijskim uvjetima koji nisu bitno bolji nego u Rijeci... Jedno je sigurno, Luton Town sigurno neće ulaziti u dodatne financijske izdatke, jer milijun i pol eura koliko su spremni uložiti u Sluginom dovođenje bila bi rekordna odšteta u povijesti kluba.