SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POHVALE
 
Luxury Property Show: Crna Gora najbolja destinacija za kupovinu luksuznih kuća i imanja
Autor/izvor: SEEbiz / CdM
Datum objave: 05.10.2016. - 15:25:42
PODGORICA - Eddie Sikora, direktor "Luxury Property Show" stavio je Crnu Goru na vrh liste top 5 zemalja na svijetu kada je u pitanju kupovina luksuznih kuća i imanja u 2017. godini, prenosi britanski portal "The Resident". Na drugom mjestu liste se našla Španija, treća je Italija, četvrto mjesto zauzima Portugalija a peto Francuska.
"Luxury Property Show" je događaj koji prikazuje najnovije i najveće svjetske luksuzne nekretnine za prodaju. Na izložbama posjetioci mogu da otkriju najnovije kuće vodećih svetskih agenata koji se bave prodajom luksuznih nekretnina.

Kao obrazloženje zašto se Crna Gora našla na prvom mjestu liste, Sikora navodi sledeće:

- Jedna od najlepših zemalja koju sam posetio je Crna Gora, tako da ne čudi da ima najbrže rastuću turističku industriju na svijetu prema podacima Svjetskg savjeta za turizam i putovanja (VTTC). Novi direktni letovi iz Velike Britanije u Crnu Goru, takođe čine da ova mala Jadranska zemlja bude dostupnija za Britance koji traže drugi dom na suncu.

Visoke planine, zapanjujuće obale i venecijanski arhitektonski stil stavili su Crnu Goru na vrh moje liste.

Novi direktni letovi do Tivta će smanjiti vrijeme putovanja na samo 2,5 sata od Londona, dok putnici takođe mogu preko aerodroma u Dubrovniku, da stignu za svega 45 minuta vožnje do glavnih ljetovališta na obali.