SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
STRANKE
 
Marijana Puljak ponovno izabrana za predsjednicu stranke Pametno
Autor/izvor: SEEbiz / H
Datum objave: 11.12.2016. - 10:25:54
ZAGREB - Marijana Puljak ponovno je izabrana za predsjednicu stranke Pametno, a potpredsjednice su Maja Vehovec i Kristina Vidan.
Na izbornoj skupštini održanoj u subotu u Zagrebu izabrani su članovi upravljačkih tijela stranke: predsjednik, Predsjedništvo, tajnik i Nadzorni odbor. Novi sastav Predsjedništva, na čelu s predsjednicom Marijanom Puljak, nastavlja graditi Pametno, raditi u skladu s programom i načelima stranke, a sve s ciljem stvaranje bolje Hrvatske, navodi se u priopćenju.

U planu im je širenje organizacije i gradnja unutarnje strukture stranke, izlazak na lokalne izbore te konstantan rad na terenu i komunikacija s građanima.

Za predsjednicu stranke jednoglasno je izabrana Marijana Puljak, zajedno s potpredsjednicama Majom Vehovec i Kristinom Vidan. Za tajnicu stranke izabrana je Natalia Bazina, dok novi sastav Predsjedništva, uz njih, čine još Dario Carev, Drago Cmuk, Ivica Puljak, Natalija Rajčić, Ante Renić, Vlatko Silobrčić i Branimir Urlić. Izabrani članovi Nadzornog odbora su Jacqueline Bat, Alen Harapin i Elvir Munjaković.

"Gledamo dugoročno i gradimo iz temelja organizaciju koja će se brinuti o jačanju svojih ljudskih kapaciteta, raditi na komunikaciji, poštivanju različitosti i poticanju argumentiranih rasprava i razmjena mišljenja. U razdoblju od 2017. do 2021. godine stranka Pametno prije svega će se fokusirati na nastavak izgradnje unutarnje infrastrukture te daljnju razradu programa stranke, kroz akcije na terenu radit će se na vidljivosti i jačanju ljudskih kapaciteta", istaknula je predsjednica Pametno Marijana Puljak.

Za početak stranka će, najavila je Puljak, sudjelovati na izborima za jedinice lokalne samouprave na kojima je cilj povećati utjecaj stranke i implementirati rješenja iz programa.

"Ponosni na do sada postignuto, na osnovan veliki broj ogranaka i podružnice stranke, na izvrstan program i ljude koje okuplja, Pametno će nastaviti promicati i poticati politiku budućnosti kojoj su prioritet isključivo građani i društvo jednakih mogućnosti za sve", ističe se u priopćenju.