SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
KARIJERE
 
Mario Radić novi predsjednik NO-a Peveca
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 30.08.2017. - 12:16:29
ZAGREB - Nadzorni odbor Peveca počeo je djelovati u punom sastavu. Na posljednjoj sjednici za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Mario Radić, dok je dosadašnji predsjednik Željko Mandić postao njegov zamjenik, priopćili su iz tog maloprodajnog lanca neprehrambene robe. 

Njegovim imenovanjem za predsjednika Nadzornog odbora, ističu u Pevecu, konsolidirana je struktura organa kompanije kojoj predstoji snažnija ekspanzija te širenje prodajne mreže.

- Osim kontrole vođenja poslova Uprave, Nadzorni odbor će koristeći svoju savjetodavnu funkciju u suradnji s Upravom svojim djelovanjem utjecati na novu poslovnu politiku radi osiguranja stabilnosti kompanije i zaštite interesa svih dioničara. Zahvaljujem ovom prilikom ostalim članovima Nadzornog odbora na produktivnom radu posljednjih mjeseci te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama na vješt način prevladati sve izazove koji su pred nama - istaknuo je tom prilikom Radić.

Riječ je, inače, o poduzetnik s respektabilnim iskustvom, kako ističu u priopćenju, te jednom od dvojice osnivača društva Dicentra iz Osijeka koja je s najvećim paketom dionica imatelj kvalificiranog udjela u temeljnom kapitalu Peveca. Osim toga, Radić je i suosnivač društava Filir te Bobi Snacks.