SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
REAKCIJE
 
Marko Vujin: Sramotno ponašanje srpskih navijača
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 28.01.2012. - 19:24:00
Zadnja izmjena: 28.01.2012. - 19:30:51
BEOGRAD - Srpski reprezentativac Marko Vujin kritizirao je sinoćnje ponašanje srpskih navijača.
Navijači u BeoAreni su na meti imali Slavka Golužu i Ivana Balića, no na kraju su kovanicom pogodili vlastitog reprezentativca i ozlijedili mu rožnicu! Šešum će ostati u bolnici barem tri dana i tako propustiti nedjeljno finale protiv Danske.

Kako je izvijestio direktor srpske reprezentacije, ozljeda je ozbiljna, no operacija neće biti potrebna.

"Šešum je pogođen kovanicom, a ne kako su pojedini mediji pogrešno prenijeli bocom, upaljačem ili strelicom za pikado. Povreda nije bezazlena, ima unutrašnje krvarenje oka i neće moći igrati u nedjelju. Operacija vjerojatno neće biti potrebna, ali to ćemo definitivno znati tek danas poslije liječničkog sastanka", rekao je Vladica Spasojević.

Suigrači će ga tijekom dana posjetiti u bolnici.

"Sramota je ponašanje naših navijača, pogodili su našeg jako važnog igrača, ali onaj tko je to napravio išao je prema hrvatskim igračima, a to je vrlo ružno jer oni su naši veliki prijatelji i pokazali su u Beogradu da su i veliki sportaši", rekao je srpski reprezentativac Vujin.

Žarko Šešum je, s Rumunjem Marijanom Kozmom i našim Ivanom Pešićem, prije tri godine bio žrtva huliganskog napada ispred noćnog kluba u mađarskom Vespremu. Rumunj je tada na smrt izboden, našem vrataru je izvađen bubreg, a Šešumu je i tada povrijeđeno oko.