SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
POHVALNO
 
Ministar Pavić spašavao beogradske turiste usred nevere
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 15.08.2018. - 08:27:04
SPLIT - U uvali kraj Milne na Braču u snažnom nevremenu zatekli su se srpski državljani Tihomir Proševski, umirovljeni direktor javnog komunalnog poduzeća Zelenilo iz Beograda i njegova kći Violeta, studentica na beogradskom sveučilištu.

Pola sata borili su se s nevremenom pokušavajući usidriti brod no sidro im je bilo preslabo da zadrži brod izložen rastućim naletima valova i udarima tramontane pa se u jednom trenutku konop koji drži sidro zapleo u propeler motora i brod je ostao bez pogona, javljaju 24sata.

Proševski je skočio s broda rasplesti konop, a za njim je u strahu skočila i njegova kći. U panici, jer su se usred oluje zatekli u moru, zaboravili su spustiti ljestve i više se nisu mogli popeti na brod. Vidjevši ljude u moru koji su se našli između oštrog stijenja i broda kako traže pomoć i istovremeno pokušavaju spasiti svoj brod, u pomoć im je prvi priskočio ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić koji se našao u blizini, a potom je iz kuće na suprotnoj strani uvale doplivao još jedan mještanin u pomoć.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.