SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
INVESTICIJE
 
Miodrag Kostić nastavlja sa investiranjem na Kopaoniku
Autor/izvor: SEEbiz / Tanjug
Datum objave: 01.07.2016. - 18:58:53
KOPAONIK - Cilj od koga MK Grupa neće odustati, jeste Kopaonik koji živi 365 dana u godini, a fokus će u narednom periodu biti upravo na razvoju letnje i kongresne sezone, izjavio je predsednik MK Grupe Miodrag Kostić, povodom otvaranja letnje sezone u ovom srpskom planinskom turističkom centru.
Nakon dugogodišnjeg ulaganja u hotele i prateće sadržaje na Kopaoniku, MK Grupa danas u punom kapacitetu docekuje otvaranje letnje sezone, saopšteno je iz te kompanije. Svi letnji sadržaji turističkog centra su, kako se dodaje, u funkciji i besplatni za posetioce tokom Kopaonik Open Summer ture.

"Prvi put od našeg preuzimanja hotelskog kompleksa na Kopaoniku, veliko je zadovoljstvo videti hotele popunjene do poslednjeg mesta na otvaranju letnje sezone", rekao je Kostić.

Navodeći da MK Grupa godinama izdvaja velika finansijska sredstva kako bi Kopaonik dovela u rang najboljih evropskih planinskih destinacija, on je ocenio da je kompanija u velikoj meri u tome već uspela.

"Pored Kopaonika, MK Grupa će nastaviti sa ulaganjima u hotelski biznis u regionu, povezujući na taj način hotele na najatraktivnijim lokacijama koji će se međusobno upotpunjavati sa već postojećim karikama u sistemu", dodao je Kostić.