SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
PROMJENE
 
Nova organizacija Uprave HT-a od 1. svibnja 2018.
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.02.2018. - 15:53:19
ZAGREB - Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma na današnjoj sjednici podržao je projekt reorganizacije HT-a, kako bi cijela kompanija preuzela više odgovornosti za svoje korisnike u novoj fazi poslovanja koja će uslijediti.

Ključna promjena je da kompanija korisničko iskustvo uže i jače veže uz svoj brand i svoje usluge.

Zato je Nadzorni odbor donio odluku da će od 1. svibnja na razini Uprave sve aktivnosti povezane s korisničkim iskustvom - pozivni centar, tehnička podrška i operacije, biti smještene u područje za privatne korisnike i područje za poslovne korisnike.

Sadašnjem članu Uprave i glavnom direktoru za korisničko iskustvo Borisu Bateliću 1. svibnja ističe mandat i od tog datuma stupa na snagu nova organizacija Uprave koja ukida tu funkciju.

U četverogodišnjoj fazi transformacije koja je iza kompanije, bilo je ključno osigurati preduvjete za kvalitetniju komunikaciju i brigu o korisniku. Zahvaljujući Borisu Bateliću to je učinjeno s najviše upravljačke razine i HT je uz njega mnogo naučio o važnosti i upravljanju korisničkim iskustvom.

Uprava će raditi u sastavu od šest članova: Davor Tomašković, predsjednik, Daniel Daub, zadužen za financije, Boris Drilo, zadužen za tehničke i informacijske funkcije, Nataša Rapaić zadužena za segment privatnih korisnika i njihovo korisničko iskustvo, Saša Kramar, zadužen za segment poslovnih korisnika i njihovo korisničko iskustvo te Marija Felkel zadužena za funkcije ljudskih resursa.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.