SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
TELEFONIJA
 
Nova ponuda Vipneta u fiksnoj telefoniji
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 30.03.2015. - 13:46:00
Zadnja izmjena: 30.03.2015. - 15:31:34
ZAGREB - Svaki korisnik u skladu sa svojim potrebama kreira Vip Duo ili Vip Trio paket fiksnih usluga i bira između S i M fiksne telefonije, S, M i L interneta te S i M televizije. Za svaku odabranu uslugu u fiksnom paketu korisnik dobiva 50 kuna popusta na mjesečnu naknadu odabrane Vip fiksne usluge.
Dodatan popust na mjesečnu naknadu ostvaruju korisnici u okviru „Kombiniraj i uštedi" koji istovremeno koriste Vip mobilne i fiksne usluge. Ponuda je dostupna uz ugovornu obvezu na 12 i 24 mjeseca, kao i bez ugovorne obveze, pri čemu će korisnici ostvariti povoljnije mjesečne naknade ako se odluče za ugovornu obvezu.

Nova Vip fiksna ponuda u svim paketima garantira neograničeni internetski promet s najvećim brzinama u Hrvatskoj do 120 Mbit/s, kao i neograničene pozive prema Vip mobilnoj i svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva čak i u osnovnim paketima. TV usluga nudi više od 200 programa od kojih su 22 sportska, 16 dječjih i 26 HD programa. TV ponudu zaokružuju 12 premium, 6 tematskih i 3 HD programska paketa, kao i mogućnost instalacije na više TV prijamnika u kućanstvu uz korištenje najmodernijih TV funkcionalnosti Snimalice i Videoteke bez dodatne naknade.

- Nakon što je Vipnet prošle godine dostigao poziciju drugog operatora u fiksnom segmentu s gotovo 220.000 kućanstava koja koriste usluge fiksnog interneta, telefona i televizije, dodatni napori usmjereni su na pojednostavljenje i pristupačnost naših usluga. Rezultat toga je i nova ponuda koja nudi najbrži i najstabilniji internet u Hrvatskoj po cijenama koje su atraktivnije nego kod povijesnog operatora. Jednostavan izbor tarifnih paketa, odlična ponuda TV programa, neograničena fiksna telefonija, povoljne cijene te dodatne uštede za sve korisnike Vip mobilnih usluga, predstavljaju najbolju fiksnu ponudu na tržištu – izjavio je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Korisnici koji primjerice odaberu Vip Duo paket koji uključuje kombinaciju usluga Internet S i Televizija S, dobivaju neograničeni internet brzine do 4 Mbit/s te Osnovni programski paket s Videotekom i 10 sati Snimalice za 250 kuna mjesečne naknade uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ako korisnici iskoriste aktualnu promociju koja za sve Vip Duo pakete nudi 3 mjeseca bez mjesečne naknade, tijekom 24 mjeseca će umjesto 250 kuna plaćati 218,75 kuna mjesečne naknade. Ako Vip fiksni paket kombiniraju s novim Vip mobilnim tarifama, mjesečna naknada tijekom dvije godine za Vip duo paket iznosit će 193,75 kuna.

Korisnici koji odaberu Vip Trio paket koji uključuje kombinaciju usluga Telefon S, Televizija S i internet L, dobivaju neograničeni internet brzine do 120 Mbit/s, Osnovni programski paket s Videotekom i 10 sati Snimalice te fiksni telefon bez naknade za uspostavu poziva i s neograničenom komunikacijom prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj te prema Vip mobilnoj mreži. Mjesečna naknada za ovaj paket iznosi 500 kuna uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ako korisnici iskoriste aktualnu promociju koja za sve Vip Trio pakete nudi 6 mjeseci bez mjesečne naknade, tijekom 24 mjeseca će umjesto 500 kuna plaćati 375 kuna mjesečne naknade. Ako Vip fiksni paket kombiniraju s novim Vip mobilnim tarifama, mjesečna naknada tijekom dvije godine za Vip Trio paket iznosit će 350 kuna.

 
You need Adobe Flash Player to view this.
Download it from Adobe.