SEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz SlovenijaSEEbiz Slovenija
 
NAJAVE
 
Novosadska Promenada, najveći tržni centar u Srbiji, otvara se 15. novembra
Autor/izvor: SEEbiz / eKapija
Datum objave: 02.11.2018. - 16:46:15
NOVI SAD - Najveći tržni centar u Srbiji - Promenada Novi Sad otvoriće svoja vrata 15. novembra.
Svečano otvaranje najavljeno je za 12 časova, uz bogat program koji će pratiti karnevalska atmosfera, raznovrsni muzičari i animatori, dok je za 16 sati najavljen Photo corner u kom će posetioci imati priliku da se slikaju i ponesu foto-uspomenu sa otvaranja ovog šoping centra.

Tržni centar se nalazi na uglu bulevara Oslobođenja i Cara Lazara, a ukupna izgrađena površina iznosi 150.000 m2, čime će površina svih tržnih centara u Srbiji biti uvećana za 25%. U okviru navedenog prostora čak 48.000 m2 predstavljaće prostor za izdavanje. O veličini ovog projekta govori i podatak da je u prvu fazu uloženo 128 mil EUR.

U cilju povezivanja sa lokalnom zajednicom, razumevajući potrebe i navike potrošača da kupovina više nije primaran cilj odlaska u šoping centar, ali i sa čvrstom namenom da Promenada svojim posetiocima pruži raznovrstan sadržaj, trenutno se radi na izgradnji 3 košarkaška terena i uređenju zemljišta u neposrednoj okolini šoping centra u vidu ulepšavanja pejzaža, sađenja zelenila, kreiranja pešačkih staza i potrebne javne rasvete.

Novi šoping centar na jednom mestu objediniće brendove Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije - Mohito, Sinsay i Reserved. Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brend Mohito prvi put pojaviti na našem tržištu.

U Promenadi će se naći i LC Waikiki kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi, među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima, Jungle baby, Dexy Co Kids i Pertini. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

Sve informacije u vezi sa otvaranjem i promotivnim akcijama šoping centra Promenada svi zainteresovani mogu da isprati putem društvenih mreža Facebook i Instagram na zvaničnim profilima Promenade.